Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Alla som har betalat in medlemskap för året och vår träningsavgift. Notera att under Coronapandemin räcker endast ett betalt medlemskap för att träna. Anledningen till det är de förändrade förutsättningarna att bedriva verksamheten i samma utsträckning.

Gå till denna sida och fyll i informationen.

Betala sedan medlems- och träningsavgiften. Så fort vi ser din betalning så aktiverar vi ditt konto på hemsidan och du är medlem.

Om du får meddelandet (se bilden nedan) att din e-post redan är taget så innebär det att ett konto redan har skapats med den e-postadressen.

När man skapar kontot så måste e-postadressen vara unik. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord så kan du återställa det här.

Som stödmedlem stödjer du föreningen med en valfri summa från 100 kronor och uppåt.

Du kommer åt viss information på vår hemsida och vi kommer eventuellt komma med speciella erbjudanden till våra stödmedlemmar.

Ändra fontstorlek