Samarbetspartners

Hjältehelgen hade inte varit möjlig utan våra samarbetspartners. Känner du att du och ditt företag delar våra värderingar och ser möjligheter till ett samarbete? Fyll då i formuläret på denna sidan så återkommer vi.

Webbdesignern

Webbdesignern

Webbdesignern hjälper företag, föreningar och organisationer med att skapa en hemsida som talar om vilka man är och som är enkel för dig att ha hand om.

Esam

Esam

Esam erbjuder konsulttjänster inom hållbar utveckling och kombinerar helhetsperspektivet med specialisttjänster. Tillsammans, steg för steg, vill de förändra världen i riktning mot hållbarhet.

Medborgarskolan

Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först. De har kurser, studiecirklar, utbildningar, föreläsningar och skolor.

Umeå Scenteknik AB

Umeå Scenteknik AB

Umeå Scenteknik är ett teknikföretag som arbetar med uthyrning av ljud-, ljus- och bildteknik för konsert, event och konferens.

Parasport Västerbotten

Parasport Västerbotten

Parasport Västerbotten jobbar för att stärka och utveckla all idrott för personer med funktionsnedsättning

Hjalmarssons

Hjalmarssons

Hjalmarssons förser utvalda kunder med kvalificerade produkter och tjänster inom stålkonstruktion, processrörs- och mekanisk installation samt underhåll.

Visit Umeå

Visit Umeå

Umeåregionens officiella turistguide

KFUM Umeå

KFUM Umeå

KFUM Umeå strävan är att få människor att växa och utvecklas. De engagerar sig särskilt för unga, utsatta och de som inte har samma möjligheter som andra.

Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

Nya Comfort Hotel Winn passar lika bra för dig som är sugen på en Umeå-weekend fylld med shopping och utgång, som för dig som är i stan för ett viktigt möte.

Fritid för alla

Fritid för alla

Arbetar med att utveckla och bredda fritiden för vuxna från 20 år med funktionsnedsättningar främst inom intellektuell och NPF (Autism spektra).

Umeå Energi

Umeå Energi

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar.

Altum Service AB

Altum Service AB

Inom Altum Service AB finns lång branscherfarenhet med fokus på alla detaljer som betyder hög kvalitet genom hela projektet: dvs analys, projektering, kalkylering, säkerhet och miljö samt genomförandefasen och demontering.

Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus är den naturliga mötesplatsen i Umeå för kultur, konferens, mat och nöje.

Aleva omsorg

Aleva omsorg

Aleva omsorg vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva.

Umeå kommun

Umeå kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Umeå Entreprenad AB

Umeå Entreprenad AB

Umeå Entreprenad AB är en stor lokal aktör när det gäller mark- och anläggningsarbete i Umeå. Uppdragen är av offentliga beställare, de stora byggentreprenörerna och totalentreprenader i samarbete med Myresjöhus/Obos.

L&S Assistans

L&S Assistans

L&S Assistans har en lång erfarenhet av personlig assistans och de ser det som deras viktigaste mål att hjälpa dig som assistansberättigad att kunna få leva ditt liv på dina villkor.

BRA

BRA

BRA flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Deras vision är att knyta ihop Sverige och Bromma Flygplats.

Umeå Performance Center

Umeå Performance Center

Umeå Performance Center (UPC) är en av Sveriges modernaste träningsanläggningar där de erbjuder bästa möjliga förutsättningar till fysisk aktivitet i en nytänkande och stimulerande miljö.

NKV Kontorsvaror

NKV Kontorsvaror

NKV Kontorsvaror, kontorsvaruleverantören med Snabbhet, Sortimentsbredd och Service - från Riksgränsen i norr till Ystad i söder.

Ramirent

Ramirent

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap.

Umeå Ställningsbyggnad AB

Umeå Ställningsbyggnad AB

Umeå Ställningsbyggnad monterar byggnadsställningar, arbetsställningar, väderskydd, takrasskydd, fallskydd och industri lyftställningar.

Bostaden

Bostaden

Bostaden är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden och hyr ut både studentbostäder, vanliga hyreslägenheter och lokaler.

Profilföretaget Z-Profil AB

Profilföretaget Z-Profil AB

Z-profil grundades 1988 och är idag ett av Sveriges mest kompletta profil och presentreklamföretag.

UM Fastigheter

UM Fastigheter

UM Fastigheter AB är ett privatägt fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler anpassade efter kundens behov.