Registrera ett konto

1. Registrera ett konto

Du registrerar ett personligt konto här på hemsidan för att på så sätt bli medlem och komma åt bokningsfunktion samt webbshop.

2. Betala medlemsavgiften

Det du nu behöver göra är att betala medlemsavgiften

Medlemsavgiften
200 kronor per år för aktiv medlem
250 kronor per år för familjemedlemskap

Gör din inbetalning till:
Swish: 1230 49 42 45

Märk betalningen med namn och personnummer på den person inbetalningen gäller!
Gäller det familjemedlemskap skriv då namn och antal familjemedlemmar!

Meddela oss om du behöver kopia på inbetalningen för underlag till huvudman.

3. Efter betalningen

När vi ser att betalningen har kommit in till föreningen så behöver vi manuellt aktivera ditt konto på hemsidan.

Då vi gör det manuellt så kan det innebära att det tar någon dag eller två innan det är klart.

Du kan inte logga in på hemsidan förens ditt konto är aktivt, om du provar för många gånger så kommer hemsidan se det som ett försök att hacka hemsidan och du kommer blockeras!

4. Logga in på ditt konto

Efter att vi manuellt har aktiverat ditt konto så kan du logga in på hemsidan och du kommer då åt föreningens webbshop, dina kontouppgifter och möjligheten att boka in dig på våra olika träningspass.